DESPRE NOI

SISTEM GRUP IMPEX s.r.l a luat fiintã în anul 1994 ca o societate cu capital românesc integral privat. Primele produse fabricate au fost cazanele industriale cu functionare pe combustibil lichid si gazos, cazane de baie - pentru populatie, Pe lângã cazane, în atelierele societãtii sau mai produs diverse confectii metalice si utilaje pentru industria alimentarã. Incepând cu anul 1999 s-a început si productia de cazane cu functionare pe combustibil solid: lemn, deseuri de lemn,tocatura, brichete, peleti, biomasa, rumegus.

Datoritã cererii mari pe piatã, cazanele industriale pe combustibil solid pentru apa calda si aburi sunt destinate prelucrarii lemnului, a mobilei, uscare si aburire cherestrea, incalziri spatiale, hale industriale, asigurarea de agent termic pentru incalzire sere. Abur tehnologic pentru industria alimentara (industria laptelui, industria carnii) si sucuri naturale.

Cazanele pe combustibil lemnos au fost si sunt fabricate dupã proiecte proprii, proiecte care au fost vizate si verificate de firme de proiectare cu experientã în domeniu, firme autorizate ISCIR-CERT. Cazanele corespund prescriptiilor ISCIR-CERT si normelor europene în domeniu. Acest lucru este confirmat prin obtinerea marcajului CE, de la S.C. ISCIR-CERT S.A.Bucuresti.

Datoritã cererii mari pe piatã, acest tip de produs care se adreseazã în special industriei de prelucrare a lemnului a devenit în scurt timp preponderent în structura de fabricatie. Cazanele pe combustibil lemnos au fost si sunt fabricate dupã proiecte proprii, proiecte care au fost vizate si verificate de firme de proiectare cu experientã în domeniu, firme autorizate ISCIR-CERT. Cazanele corespund prescriptiilor ISCIR-CERT si normelor europene în domeniu. Acest lucru este confirmat prin obtinerea marcajului CE, de la S.C. ISCIR-CERT S.A.Bucuresti.

CERTIFICATE

VEZI TOATE

NOUTATI

Achizitii echipamente de sudura

15.03.2015

Achizitii echipamente de sudura cu gaz protector CO2 si debitare placi cu plasma, de ultima generatie

Dotarea firmei cu doua autospeciale noi

12.01.2015

Dotarea firmei cu doua autospeciale noi, echipate pentru interventii si service 24 din 24 H.

Mutarea integrala a productiei

16.06.2014

Mutarea integrala a productiei in spatii noi echipate cu utilaje noi performante.

VEZI TOATE